telefoon050/427205

fax 050/424627
Verkoop
Agnes gevel.jpg

Residentie Agnes app 0101 - luxueus nieuw appartement aan de zonnige achterkant van de dijk

Algemene info:
Prijs:
€ 229 000,00
Type eigendom:
Appartement
Verdieping:
1
Staat eigendom:
Nieuwbouw
Adres:
De Bruynehelling 13 - Wenduine
Omschrijving:
Zongericht en zeer helder appartement van 64m², uitstekend gelegen op 50 meter van het strand en 100 meter van de winkels.

Het bestaat uit: inkom, woonkamer met vrij uitzicht die op de hoogste verdieping reikt over de verre polders en zelfs het strand tot oostende, open keuken met ingebouwde premium merkentoestellen, badkamer met ruime inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers, berging met ruimte voor wasmachine en droogkast, afzonderlijk en ruim toilet.

Het appartement is van een bijzonder hoge kwaliteit: zeer energiezuinig met een E-peil van 59 en een individuele ultra stille ventilatie met warmterecuperatie, 4-seizoensglas, een zeer goede akoestische isolatie tussen de verdiepingen, een plafondhoogte van 250 cm.

Er werd gekozen voor een duurzame afwerking: doorlopende parketvloer behalve in de natte ruimtes met zeer kwalitatieve keramiekvloeren, faiencein de douche tot aan het plafond, Hansgrohe kranen, Villeroy & Bosch sanitair, Buderus condensatie verwarming.

Het appartement is rolstoeltoegankelijk met een ruime lift. De gemeenschappelijke inkomdeur heeft inbraakwerend glas, de appartementsdeur is brandwerend met een 3-puntsluiting en een veiligheidsrozas tegen inbraak. Met slechts 1 sleutel is er toegang tot het gebouw, inkom, berging, fietsenberging en brievenbussen.

Op het gelijkvloers beschikt elk appartement over een ruime geventileerde individuele berging met de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden. Daarbovenop is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging, toegankelijk vanaf de straat.

De architectuur is tijdloos en zonder onderhoudskosten (baksteen, blauwe hardsteen en PVC-ramen). Het appartement is uiterst geschikt als investering of permanente woning met lage gemeenschappelijke kosten.
Kenmerken:
Lift:
Ja
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Aantal wc's:
1
Verwarming:
centrale verwarming
EPC waarde:
kWh/m²
KI:
EUR
Informatie ruimtelijke ordening:
Bestemming:
Woongebied
Stedenbouwkundige verguning:
ja
Stedenbouwkundig uittreksel:
ja
Inbreuken:
nee
Dagvaarding uitgebracht:
nee
Voorkooprecht:
nee
Verkavelingsvergunning:
nee
Ruimtelijk uitvoeringsplan:
nee
Elektrische keuring:
ja
Bodemattest:
ja
AS-builtattest:
nee
Waterbeleid:
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied:
nee
Effectief overstromingsgevoelig gebied:
nee
Een afgebakend overstromingsgebied:
nee
Een afgebakende oeverzone:
nee
Een risicozone voor overstromingen:
nee
U hebt interesse en wenst meer info? Wij contacteren u volledig vrijblijvend.
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Bericht: